
Поліські Делікатеси представили свою продукцію у ході міжнародного гастрономічного фестивалю «Мацик».
Через карантинні обмеження його проведення відтерміновувалось тричі, але травень 2021-го на Рівненщині посприяв задовільним епідоточенням і свято відбулось! Цей захід став святковим для рівнян та гостей міста, які з’їхались із усієї країни і, навіть, з-за кордону. Кожен відвідувач поринав у приємну атмосферу виготовлення крафтових виробів під звуки фольклорних гуртів Полісся. Але найбільшу насолоду, все ж, отримали від частування сиров’яленими смаколиками серед яких якісно вирізнялись саме «Поліські Делікатеси».
Політики, активісти й небайдужі громадяни, які стали учасниками фестивалю, охоче відгукувались про мацик, як родзинку свята. Позаяк, для основної частини присутніх стало дивовижею різноманіття в асортименті подібної продукції. Більшість із них вперше почули і побачили ковбасу «шашличну», «мацикову з білими грибами» або «Яловичий мацик». Відрадно, що найоригінальніший і найунікальніший перелік продукції був саме у «Поліських Делікатесів», що відмітили чиновники обласної державної адміністрації. Зокрема, губернатор Віталій Коваль зазначив, що саме такі смаколики покликані популяризувати Рівненщину і приваблювати туристів.
Поліські Делікатеси вирізнялись у ряді подібної продукції багатьма критеріями: різновидність, смакові якості, упакування і привабливий вигляд.
Усім охочим розповідали про способи і принципи виготовлення смаколиків й пояснювали їх корисність та практичність у різних ситуаціях. Відвідувачі приємно дивувалися характеристиками і, звичайно, смаком, одразу плануючи особисті свята із таким частуванням. І ціна приємно радувала: гурмани, порівнюючи мацик із хамоном, почали розуміти на скільки вони переплачували за іноземний делікатес. Дізнались, що завжди можна замовити продукцію на сайті – це зручно, дешево і досить швидко. Разом з тим, усі відмічали, що поліські сиров’ялені продукти нічим не гірші і, навіть, смачніші!
До речі, невдовзі подібне дійство, за участь делегації з Рівненщини, проведуть і у Любліні (Польща). Серед інших, там також буде яскраво представлена продукція «Поліських делікатесів». Передовсім, презентуватимуть «Мацикову ковбасу», «Корейку від діда Петра», «Коврук», «Мацик дубровицький». Саме на цих позиціях під час проведення фестивалю особливо акцентували свою увагу гості із сусідньої держави. Серед них – урядовець із Любліна Кшиштоф Лонтка, який цікавиться сиров’яленими делікатесами, адже вважає, що у них є і польське коріння. Позаяк, фахівці «Поліських Делікатесів» доводять, що це наша місцева гордість, адже лише у нас виходить так смачно. А ще постійно удосконалюють, аби стояти на ряду найвидатніших кулінарних творінь сучасності.
Сиров’ялена продукція «Поліських Делікатесів» стала прикрасою фестивалю «Мацик», а може стати прикрасою Вашого свята! Обирайте найсмачніше, за доступними цінами і в зручний спосіб на сайті macik.ua і отримайте максимум задоволення від поліських традицій!