
Із незапам’ятних часів умілі господарі щедрої української землі виготовляли м’ясну продукцію. яка б зберігала свої корисні властивості і не псувалась упродовж тривалого часу. Багато поколінь, від батька до сина передавався набутий досвід і успіхи у цій справі. Адже із настанням теплої пори року потрібно було виходити у поле і дуже тяжко працювати. А значить – смачно і ситно їсти, набираючись достатньої кількості поживних речовин. Саме так народились рецепти приготування сиров’яленого м’яса, якому особливого смаку та аромату надавали час, натуральні спеції та сіль.
В основі унікальних смакових характеристик екологічно чистого продукту – висока якість сировини, натуральна чиста оболонка і звичні спеції: сіль, перець, коріандр, часник, лавровий лист й інші, в залежності від назви продукту (вино, фісташки, білі гриби, тощо). У процесі виготовлення запроваджена система НАССР, що підтверджує дотримання світових норм у сфері виробництва харчової продукції.
Головною відміністю сиров’яленої продукції від сирокопченої та копченої є те, що вона не проходить термічної обробки та не обдається димом.
Саме це дозволяє максимально зберегти всі корисні речовини, які є в м’ясі. Якщо ж говорити про копчення, то маємо знати, що з димом у продукцію можуть потряпляти шкідливі канцерогенні речовини. Крім того, м’ясо, яке проходить процес агресивного нагрівання – повністю змінює свої смакові якості.
Сиров’ялена продукція проходить тривалий період ферментації (близько десяти днів), після чого її до року нудять в спеціальних камерах, де відбувається максимальне зневоднення. Готовий продукт досить калорійний – від 340 до 600 ккал, а значить – при малому розмірі має колосальний об’єм енергії. Крім того, він не вибагливий у зберіганні (чого і добивались наші предки-розробники) та надзвичайно смачний.
Сиров’ялена продукція незамінна для людей, які люблять займатись активними видами спорту або подорожувати (“Практика активного туризма“), за умов коли місце для харчів обмежене і потрібно домогтись довготривалого зберігання. У ній абсолютно немає вуглеводів, майже 12-17% білків і багато жирів (до 40% загального вмісту). До того ж такі смаколики багаті на вітаміни В-групи (зокрема В1, В2), містять вітамін РР і набір мікроелементів: I, Fe, P, K, Na, Mg, Ca.
Для споживання мацика, богука, коврука чи мацикових ковбас, або інших смачних виробів, представлених у ряді сиров’яленої продукції “Поліських делікатесів“. Їх потрібно нарізати тоненькими скибками і ретельно пережовувати, аби відчути всю повноту смаку та швидко збагатитись природною енергією.
Для того щоб відчути насолоду від споживання нашої продукції, потрібно просто її скуштувати. Обравши у магазинах вашого міста чи безпосередньо купити за цінами виробника на нашому сайті. Смачного!
Гарний пост, я поділився ним із друзями.