мацик Поліський

Мацик, ягоди і гриби – надбання поліського краю!

Полісся надзвичайно багате дарами природи, які традиційно слугують людям як запаси харчів на тривалий час і спосіб заробітку. Збір чорниці, ожини, малини, брусниці і грибів – досить виснажлива праця, яка потребує надзвичайних затрат енергії. При цьому, для хорошого результату варто виділяти якомога більше часу з самого ранку. Як же більше назбирати і не витрачати часу на приготування корисної, калорійної їжі? Відповідь на таке питання давним-давно знайшли наші предки, які першими виготовили мацик «Поліський» !
Перейнявши досвід попередніх поколінь, «Поліські Делікатеси» зуміли відтворити і удосконалити процес в’ялення м’ясної продукції, пропонуючи величезний асортимент. Кращі надбання дідів-прадідів помножені на високотехнологічний сучасний процес дали змогу поповнювати сили якісним, смачним і корисним продуктом.
І навіть, якщо Ви досвідчений грибник, неодмінно будете приємно подивовані смаком сиров’яленої ковбаси із присмаком білого гриба. Збирати і смакувати – розкіш, яку може дозволити собі кожен, хто любить справжнє!

Чорниці і мацик «Поліський»: необхідне і достатнє…

Мацик «Поліський» – відомий не лише в Україні, а й за кордоном, смачний і корисний сиров’ялений продукт. З назви зрозуміло його архаїчне походження і кулінарний ареал найбільшого поширення, який збігається із місцями збору чорниць. Крім надзвичайно корисної ягоди темно-синього кольору, Полісся багате брусницею, ожиною, малиною та грибами. Усі ці дари природи радують місцеве населення з початку літа і до глибокої осені. У давнину цей період збігався із найінтенсивнішими роботами на полях і городах, а отже – вільного часу не лишалось. Не було його і для приготування їжі, тому люди вчились виходити з такої ситуації заздалегідь…
Саме оптимізація часу, а ще – необхідність якісно насичувати організм поживними речовинами, зумовили створення поліщуками мацика. До того ж, це далеко не єдиний рецепт сиров’яленої продукції, апробований нашими предками. Кожна родина поколіннями удосконалювала власні способи в’яління м’яса, де основним було створення саме якісної і поживної їжі. «Поліські Делікатеси» перейняли набутий досвід поколінь, розвинувши його до сучасно виробництва, яким пишаються виробники і споживачі. Сьогодні кожен відвідувач сайту, у зручний час і в будь-якому місці може обрати собі продукцію, яка це підтвердить. Найрізноманітніші, унікальні сиров’ялені ковбаси, делікатеси та снеки, які не лишать нікого байдужим – лише тут!

Сиров’ялені делікатеси  із плином віків не втрачають своєї актуальності саме при зборі дарів природи.

Якщо Ви зібралися по ягоди чи по гриби, то неодмінно маєте подбати про поповнення фізичних сил. За досвідом минулих поколінь, саме для цього найкраще підходить сиров’ялена продукція, яка тривалий час не псується. Вона зручна для упакування, адже тверда і суха. Дуже малий об’єм такої продукції не лише вгамує апетит, а й принесе організму надзвичайно велику кількість необхідних мікроелементів.
До того ж, грибники можуть обрати у переліку продукції ковбасу в якій також є білий гриб! Уявіть: насолоджуватись тихим полюванням і смакувати корисне в’ялене м’ясо із присмаком дарів природи… Хоча, все ж краще не уявляти, а скуштувати! Дозвольте собі розкіш – вміти обирати краще з того, що поколіннями у тяжкій праці досягали наші предки. До речі, ця розкіш має надзвичайно привабливі ціни!

Рубрики: Делікатеси

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *